آموزش دستور پخت شیرینی خرمایی فوق العاده خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه شیرینی خرمایی بسیار مقوی ویژه ماه مبارک رمضان

 
در کشور ما انواع متفاوتی از شیرینی به شیوه های متنوعی تهیه می گردد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی ‌های خشک شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ‌ترین آن ها می‌توان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌ های تر شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری حتما باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ‌ترین آن ها نیز می‌توان به شیرینی خامه ‌ای و رولت اشاره کرد. به طور کلی شیرینی های سنتی ایران مانند کلوچه قدمتی بسیار زیاد و در حدود 1300 سال دارند. یکی از انواع شیرینی که به دلیل استفاده از خرما و گردو در تهیه آن بسیار مقوی می باشد، شیرینی خرمایی است که می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی خرمایی فوق العاده مقوی را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…

اف اس ام اس شیرینی ,تهیه ,خرمایی ,نگهداری ,استفاده ,مقوی ,شیرینی خرمایی ,خامه استفاده ,معروف ‌ترین ,هایی هستند ,مبارک رمضان ,تهیه شیرینی خرمایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سلامتی و سرگرمی مرجع تخصصی قیمت آهن آلات دستگاه های حضور و غیاب آرمان سیمرغ پارسیان همکلاسی | مرجع کلاس هشتمی ها و نهم باشگاه سایبری هدایای تبلیغاتی بهارگیفت مجله استایل شناسی آقایان SiegeAshop سواد آموزی وپرسش مهر در سال جهش تولید تولید