غذاهای مکزیکی به خوراک‌ ها و سبک طبخ غذا‌های مکزیکی گفته می‌ شود که طعم ‌های متنوع، ظاهر رنگارنگ، ادویه ‌جات متفاوت و به طور کلی مواد تشکیل‌ دهنده آن از مکزیک سرچشمه گرفته است. در نوامبر سال 2010 میلادی، غذاهای مکزیکی توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد. غذاهای مکزیکی یکی از متنوع ‌ترین فرهنگ‌ های غذایی در جهان، پس از غذاهای چینی و هندی به ‌شمار می ‌روند. حبوبات یکی از ارکان اصلی غذاهای مکزیکی است به عنوان مثال ذرت و لوبیا برای ساخت آرد ماسا و چیپس بکار می ‌روند همچنین کدو و فلفل قرمز نیز در غذاهای مکزیکی بسیار زیاد استفاده می ‌شوند. بعد از ذرت، برنج رایج ترین دانه در غذاهای مکزیکی می باشد. از گیاهان دارویی و معطر نیز در غذاهای مکزیکی استفاده می ‌شود که بیشتر شامل ادویه، پونه کوهی، گشنیز، دارچین، کاکائو و فلفل می‌ باشد همچنین استفاده از سیر و پیاز نیز در غذاهای این کشور بسیار رایج است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کاسه مرغ مکزیکی خوش طعم و مقوی را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…


اف اس ام اس مکزیکی ,غذاهای ,استفاده ,غذاهای مکزیکی ,تهیه کاسه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سریال های درحال پخش الان خرید کن یکم بیشتر بمون Payton4uc559t Blog آموزش زبان انگلیسی آموزش حرفه ای وردپرس ناوک آریو موزیک کنکور سبزوار