تاکو غذای سنتی مکزیک می باشد که از یک نان تردیلا پخته شده با آرد ذرت یا گندم و محتویات داخل آن تشکیل شده است. داخل تاکو را می توان با مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، غذای دریایی، سبزیجات، پنیر و غیره پر کرد. تاکو معمولا با دست خورده می‌شود و همراه با سس سالسا یا آواکادو سرو می شود. تاکوها را عمدتا به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند و این بستگی به ذائقه افراد دارد. تاکو به پیش از دوران ورود اروپایی‌ ها به مکزیک باز می‌گردد و در نوشته‌ های اسپانیایی آورده شده که به هنگام پذیرایی از آن‌ ها در مکزیک، تاکو سرو شده ‌است. در ایران نیز تاکو طرفداران خاص خود را دارا می باشد و به شیوه های متفاوت و با مواد غذایی متنوعی متناسب با ذائقه ی ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تاکو فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…


اف اس ام اس تاکو ,تهیه ,تهیه تاکو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بانکداری ایرانی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان دشت و دمن تستر کابل شبکه تبلیغات رایگان