تاکو غذای سنتی مکزیک می باشد که از یک نان تردیلا پخته شده با آرد ذرت یا گندم و محتویات داخل آن تشکیل شده است. داخل تاکو را می توان با مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، غذای دریایی، سبزیجات، پنیر و غیره پر کرد. تاکو معمولا با دست خورده میشود و همراه با سس سالسا یا آواکادو سرو می شود. تاکوها را عمدتا به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم میکنند و این بستگی به ذائقه افراد دارد. تاکو به پیش از دوران ورود اروپایی ها به مکزیک باز میگردد و در نوشته های اسپانیایی آورده شده که به هنگام پذیرایی از آن ها در مکزیک، تاکو سرو شده است. در ایران نیز تاکو طرفداران خاص خود را دارا می باشد و به شیوه های متفاوت و با مواد غذایی متنوعی متناسب با ذائقه ی ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تاکو فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
اف اس ام اس تاکو ,تهیه ,تهیه تاکو منبع
درباره این سایت