در تاریخ افسانه ‌ای ایران آمده ‌است که پختن غذا و خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. از میان نوشته ‌هایی که از دوران قدیم در دست است در رساله دلکش نکاتی درباره خورش‌ها و خوردنی ‌ها و شیوه بکار بردن و چگونگی آن‌ ها در دوره ساسانی به دست می‌آید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران منبعی معتبر است. همچنین نام بسیاری از طعام‌ های ایرانی و اصطلاحات طباخی در کتاب‌ های زبان عربی نیز دیده می ‌شود. در زبان عربی کتاب ‌های زیادی در زمینه آشپزی وجود دارد که با پخت ‌و پز ایرانیان بی ارتباط نیست و میان این دو شباهت ‌هایی هم دیده می ‌شود. این امر احتمالا به این دلیل بوده ‌که در دستگاه ‌های دیوانی و اداری خلفای عباسی تعداد زیادی از ایرانیان سهیم بوده و طبیعتا آداب و عادات آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده است. همچنین روش های آشپزی ایرانی در زمان عباسیان نیز مورد توجه قرار گرفته بود. یکی از غذاهای سنتی ایرانی که از قدیم بسیار پرطرفدار بوده و به دلیل ترکیب مواد غذایی مختلف از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد تاس کباب است که به شیوه های مختلفی تهیه می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تاس کباب بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش دلچسب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

اف اس ام اس تهیه ,کباب ,بوده ,ایرانی ,آشپزی ,زبان عربی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پارس فوتبال انتقال و توزیع برق پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان وبلاگ شخصی برترین وبلاگ تخصصی فیلم و سریال ایرانی عافیت باشه