آموزش طرز تهیه باقلوای پسته با شیرعسل فوق العاده خوشمزه و لذیذ

نحوه آماده سازی باقلوای پسته با شیرعسل خانگی و پرطرفدار

 

باقلوا نوعی شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می ‌شود. باقلوا در ایران به شکل‌ های مختلف همچون لوزی، مربعی، مثلثی و لوله‌ ای و در انواع طعم‌ های پسته ای، گردویی، بادام، نارگیل و کاراملی تهیه می گردد. باقلوای ترکیه و باقلوای باکو از مشهورترین باقلواها می ‌باشند. در ایران نیز باقلوا در شهرهای کاشان، قزوین، یزد و تبریز تهیه می‌شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه باقلوای پسته خانگی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم.

هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…


اف اس ام اس تهیه ,باقلوای ,پسته ,کشورهای ,آموزش ,باقلوای پسته ,تهیه باقلوای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

aafrot پویان فلزیاب دانشخانه ما Moon:) طراحی سایت آنلاین | فروشگاه ساز |طراحی رایگان سایت|سایت ساز tst250 ایران مارکت دانلود فیلم و سریال خارجی