دستور پخت و آماده سازی کروسان شکلاتی پرطرفدار و خوشمزه
روش تهیه پچ پچ یا کروسان شکلاتی آسان و متفاوت
کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان و شیرینی هلالی شکل است. کروسان هر چند به طور اولیه در قرن 13 میلادی در کشور اتریش ابداع و متداول شده، ولی به عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می شود و تقریبا در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است. کروسان ها در انواع ساده و مغزدار تهیه می شوند و از پنیر، گوشت، مغزهای گیاهی، شکلات، خامه و کرم در تهیه آن استفاده می شود. کروسان را می توان هسته اولیه خوراکی های آماده فعلی دانست به خصوص آنکه انواع خام و نپخته آن نیز به صورت یخ زده عرضه می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا نحوه آماده سازی کروسان شکلاتی بسیار خوش طعم و آسان را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…
اف اس ام اس کروسان ,تهیه ,شکلاتی ,کروسان شکلاتی منبع
درباره این سایت