آموزش طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ویژه ایام محرم
آشپزی امروز به نحوه طبخ حلیم از غذاهای سنتی ایرانیان مربوط می شود
حلیم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل ها و سلیقه های مختلفی درست میشود. در این پست به روش پختن حلیم گندم خوشمزه و پر خاصیت با گوشت پرداخته شده است.
.
مواد لازم حلیم:
– گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم
– بلغور گندم نیم کیلو
– نمک به مقدار لازم
– دارچین به مقدار لازم
– شکر به مقدار لازم
– روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
اف اس ام اس حلیم ,گوشت ,گندم ,لازم– ,مقدار لازم– ,حلیم گندم ,تهیه حلیم منبع
درباره این سایت