آموزش طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ویژه ایام محرم

آشپزی امروز به نحوه طبخ حلیم از غذاهای سنتی ایرانیان مربوط می شود

 

 

حلیم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل ها و سلیقه های مختلفی درست میشود. در این پست به روش پختن حلیم گندم خوشمزه و پر خاصیت با گوشت پرداخته شده است.

.

مواد لازم حلیم:
– گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم
– بلغور گندم نیم کیلو
– نمک به مقدار لازم
– دارچین به مقدار لازم
– شکر به مقدار لازم
– روغن کرمانشاهی به مقدار لازم


اف اس ام اس حلیم ,گوشت ,گندم ,لازم– ,مقدار لازم– ,حلیم گندم ,تهیه حلیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید مودم ، روتر ، کارت شبکه ، سوییچ ، اکسس پوینت و تجهیزات شبکه اکتیو آسمان همه چی برای تو فروشگاه grom دراما لند | مرجع دانلود فیلم وسریال بیا تو دم در بده بررسی و جدیدترین اخبار سریال های ایران و جهان استاد و مدرس ایمنی آتش نشانی گرمایش برودت پارس خانواده برتر 2