طرز تهیه و آماده سازی پارفه بادام فوق العاده خوش طعم و متفاوت

نحوه درست کردن پارفه بادام بسیار دلچسب و پرطرفدار

 

 

پارفه (parfait) نوعی دسر سرد می باشد. باید بدانید که کلمه ی پارفه در اصل یک واژه ی فرانسوی به معنی کامل است که از سال 1894 میلادی به نوعی دسر سرد اطلاق شد. این دسر در فرانسه با خامه، تخم ‌مرغ و شیره ی شکر تهیه شده و در آمریکا نیز از لایه‌هایی مانند خامه، بستنی، ژله، گرانولا، انواع آجیل، ماست، شربت، و میوه ی تازه تشکیل شده‌ است. همچنین جالب است بدانید که در انگلستان پارفه به یک خمیر نرم گوشتی یا پاته گفته می ‌شود که معمولا از جگر یا مرغ تهیه شده و با مواد گوناگون به آن طعم داده می ‌شود. به طور کلی واژه ی دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌ است. از انواع دسرها می توان به  کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پای‌ها و آبنبات‌ اشاره کرد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار در دنیا پارفه بادام می باشد که خیلی آسان و به سرعت تهیه می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پارفه بادام بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…


اف اس ام اس پارفه ,تهیه ,بادام ,واژه ,پارفه بادام ,تهیه پارفه ,تهیه پارفه بادام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قطعات خودرو فروشگاه بازی جراح مغز و استخان بیست و سی|دانلود آهنگ،دانلود فیلم،دانلود عکس،دانلود بازی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان معرفی هتلهای ایران